Sivut

Sivun katselut viime viikolla

sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Paluu

Hellurei!

Siitä onkin aikaa kun viimeksi tätä blogia kirjoitin, sillä pidin blogin kirjoittamisesta muutaman vuoden tauon välissä (ja poistin kaikki vanhat postaukset yhdessä välissä, kun pohdin etten varmaan tule enää kirjoittamaan blogia). Ja nyt kun mietin, että mitäköhän avaavaa tähän ensimäiseen pitkästä aikaa kirjoitettuun postaukseen voisi kirjoittaa, niin on mielessäni monia asioita. Kuten esimerkiksi, turisenko siitä millainen tämä blogi joskus oli tai mitä sillä aion tehdä.
No, alkujaanhan postailin aikalailla nukkekuvia Pullip perheen nukeista, ja ovathan samat pallopäät edelleenkin minulla tallella. Aina vähän väliä pohdiskelin, kun katsoin vanhoja kuviani, että miksiköhän valokuvaaminen alkoi jäämään taka-alalle. Osa kuvista oli mielestäni kivoja ja ne herättivät monenmoisia muistoja. Liekö innostus kuvaamiseen jäänyt vähemmälle, kun tuskin koskin edes kameroihini muutakuin harvakseltaan. Sen myötä nukkenikin jäivät vähemmälle huomiolle, kunnes lopulta laitoin ne kaappiin istumaan.
Kuitenkaan sisäinen tykästymiseni niihin ei missään vaiheessa kadonnut, sillä toisinaan vain katsoin niitä hetken aikaa ja ajattelin, että olisi aivan mahtavaa taas pitkästä aikaa mennä valokuvaamaan niitä. Tosin en kuvannut. Ja onhan minulla edelleen salainen haaveeni hankkia jonain päivänä itselleni BJD nuken, mikä kiusaa minua tälläkin hetkellä pahasti mielessäni. Ehkäpä toteutan joskus haaveeni, ehkäpä en. Osittain tämän kiusauksenkin takia intoni nukkejen kuvaamiseen on palaamassa takaisin, samaten pienten vaatekappaleiden tekeminen ynnämuuta.


Mutta jos siirryttäisiin taas asiasta moottorisahaan ja jatketaan aiheesta. Lisäksi postasin tänne tuontuosta piirustuksiani, ja no joitain sekoiluitakin taisi olla kirjoitettuna, muttei niistä nyt sen enempää. Välillä kirjoitin kuulumisiakin, kuten esimerkiksi jos kävin jossain taidenäyttelyssä tai vastaavaa. Mutta jos tämän osion vaikkapa jatkaisi puhumalla taiteesta, ja siitä millaista sisältöä ajattelin blogiin jatkossa tuottaa.
Taiteiluharrastukseni on pysynyt edelleenkin matkassa mukana, joten tulen varmasti myös joitain piirustuksia täälläkin jakamaan, ellen jopa jaa väsäämistäni korteista kuvia (niitä kun devaan en yleensä pistä), ja voihan korttitutoriaalitkin olla ihan mukavia, jos askartelutuulelle satun. Varmaan jaan napsimiani valokuviakin, ellen jopa nukkekuviakin taas pitkästä aikaa ^w^
Varmasti saatan jakaa joitain kuulumisiakin, niinkuin ennen, juuri näistä taidenäyttelyistä sun muista aisoista joissa ravaan, tai ellen turise tajunnanvirtaisesti turhia jostain muutaman minuutin hetkestä.

Jos nyt tähän samaan postaukseen kertoisin käyneeni katsomassa Sara Hildénin taidemuseossa Ron Mueckin teoksia, jotka ovat viimeistä päivää tänään näytillä. Teokset olivat aika kivasti toteutettu, ja yksityiskohdatkin ihossa ja vastaavassa oli aika hyvin toteutettu. Ymmärrän hyvin, miksi teoksia kehutaan. Kuitenkin itselleni työt eivät saaneet aikaan minkäänlaisia elämysmäisen iskeviä tunteita, vaikka tosiaan pidinkin siitä miten ne oltiin valmistettu. Joillekin muille teoksilla saattoi olla enemmän vaikutusta kuin itseeni, vaikka ihan hyvinhän taiteilija on kaapannut elämän töihinsä. Aluksi mietin, että kerronko tästä näyttelyvierailusta vaiko en, sillä minulla ei niinkään ole paljoa sanottavaa kyseisestä näyttelystä. Toista omaa postaustakaan en viitsinyt luoda, kun kuitenkin höpisen tässä kuitenkin suurimman osan kuulumisistani (ehkäpä säästäen osan seuraaviin postauksiin).

Ehkäpä alankin tästä työstämään uutta banneria ja ulkoasua tästä blogilleni~~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti